pátek 14. ledna 2011

Bydlíme

     První fáze stěhování dopadla úspěšně - bydlíme. Demokraticky jsme se dohodly, že v samostatném pokoji se prostřídáme, tak jsem souhlasila, že začnu sama. Každé se to totiž hodilo jinak kvůli plánovaným návštěvám... Všechny Američany ve svém okolí jsme udivily, když jsme se rozhodly nekupovat si postele, ale spokojit se s matrací, futonem nebo vrstvou molitanu a karimatek. Zatím nám to vyhovuje.... :-) Uvidíme za týden. Ale už tak jsme si pomalu vysloužily pověst drsňaček, koneckonců používáme veřejnou dopravu a jíme rýži...
     Poslední zmiňovaná položka vyděsila spolužáka Chrise natolik, že nám u manželky objednal něco zapékaného mexického s kuřecím masem, tortillami, fazolemi a mírně pálivou omáčkou. A doručil to do kanceláře našeho obytného komplexu, kam jsme přišly podpsat nájemní smlouvu a vypsat šeky. Zapily jsme to výborným kalifornským červeným, které nám věnovala Anne, takže jsme se o večeři vůbec nemusely starat.
     Máme balkon a pračky jsou ve sklepě na čtvrťáky. Máme také zabudované skříně. Máme již zmiňovaný drtič odpadků, ledničku, no prostě všechno, co potřebujeme.
     Až bude světlo, zkusím něco vyfotit, ať se s vámi podělím o ten jedinečný pocit z vlastního bydlení.
   

Žádné komentáře:

Okomentovat